Tuesday, October 14, 2008

the time is now

moloko mi radi, ze time is now...abych zas neco napsala. Prece jen to jsou uz tri dny!!
Pekne po poradku, nechci nic vynechat. To z toho duvodu, abych mohla mit alespon minimalni pocit, ze vam sdeluju to, co bych vam rekla v sedmym nebi s kafem v jedny a cigarem v druhy ruce.
Po hodine v sobotu prisla dalsi "uvolnujici noc" (takovy muj soukromy pracovni nazev pro vecery u Martiny s vinem, sushi a cestinou). Prespala jsem, s kocovinou jsem se rano zas probrala a cas plynul neuprosne dal. Jelikoz jsem mela volnej den, snazila jsem se co nejvic vyrelaxovat, uvolnit, uklidnit atd.
Celej den jsem tak stravila ctenim Skladatelky vonaveho pradla od Martiny a zhltla jsem ji jednim dechem..nemohla jsem prestat cist..
Kdyz jsem usinala, tezkla mi hlava pomyslenim na nasledujici tyden...kazdej den deset hodin ve skole..to bude drill!
Hmmm taky ze jo. Zacali jsem den s acting for film, tze vsichni pekne, jeden za druhym pred kameru..dame si maly interview. Prosim? No tak jo...Proc ne. Vsechno probehlo v pohode a ja byla klidna dokad pred nas nebyla predsunuta televize..vydesila jsem se...coze? ja se mam na sebe koukat?
Jo...a nejen to..budete se pekne vsichni kritizovat, vypliv na nas teacher.
Rozradil nas do tri bloku po ctyrech, v poradi jak jsme sli pred kameru. A z kazdyho toho bloku byli ostatni nuceni vybrat viteze. Stihli jsme jen okomentovat prvni blok...k me velike uleve.
Nicmene jsem vedela, ze me to ceka dalsi den...
K pondelku bych jeste rada dodala dalsi zajimavej, novej predmet..voice and movement, kterej jak to tak vypada bude spocivat v naprostym uvolnovani, relaxacnich cvicenich, ruznych technikach..vypada to uzasne meditacne:) takova skupinova terapie...jako priklad snad jedno cviceni, tanec v kruhu: to takhle stojime v kruhu, zapne se hudba a jeden z nas si stoupne doprostred, zavre oci a jde do toho..proste se nejak hejbe, muze to bejt tanec, muze to bejt cosi..ostatni ho imitujou..jeste se musim smat, kdyz si to vybavim :D
Pojdme trochu dal..je utery (coz je dneska) a me krom dvou dalsich predmetu ceka i acting for film, tzn budu muset celit pravde tvari v tvar..respektive sama sobe tvari v tvar.
Trasla jsem se jak osika..byla jsem nervozni, nechtela jsem to videt.
Kazdopadne jsem najednou byla v ty televizi ja a to byl moment, kdy jsem se malem pozvracela. Nekecam. No ale tak co, ze jo...kazdej je nakej. Asi jsem si myslela, ze jsem trochu hezci :D:D
Na druhou stranu jsem mluvila docela pekne, srozumitelne. Aspon neco. O to vic me prekvapilo, kdyz pak vsichni zacali hlasovat pro me..nechapala jsem. Nechapala jsem, jak muzu pred kamerou pusobit tak sebevedome, jak to ostatni hodnotili. Prekvapilo me to. Jako vazne..prekvapilo.
Nejvic jsem si ale vazila nazoru profesora, rezisera..byli jste vsichni vyjmecni, bylo to hodne vyrovnany,ale ja bych byl pro josefinu, vycnivala..nohama na zemi,ale zdrave sebevedoma..COZE???ach boze...byla jsem stastna, ze jsem nachvili zapomnela, ze jsem tam vypadala jak hovno...zapomnela jsem na potrebny opatreni, jako treba radikalni dieta, obcas vzit do ruky hreben...to me v tu chvili absolutne nezajimalo...ja byla rada, ze ke me prisel zpetnej impuls, ze mam na cem stavet, ze ve me neco malinko je....

omlouvam se za takovou vlnu sebechvaly...vzdyt vite, ze to zas tak casto nedelam..me to jen srazilo na kolena :)

peace please

vase fee

No comments: