Thursday, October 2, 2008

prvni skolni den

vcera jsem se oficialne opet stala studentkou. Dost me to stvalo, chvilema jsem byla i na pokraji nervovyho zhrouceni (trosku jsem si zaprehanela). Rano byla registrace neboli zapis, z toho prostredi jsem mela dobrej pocit,bylo dobry videt vsechny ty lidi.
Zapsala jsem se a bylo mi receno, ze orientacni hodina bude v pet. Tech x hodin jsem nemohla vydrzet..nervy na dranc. Na zapisu mi totiz byly venovany cerveny desky s mym jmenem. Zvedave jsem nakoukla dovnitr, jestli tam uz neni treba rozvrh nebo tak, ale to co oko me spatrilo, me pomerne vydesilo. Hned prvni stranka byl sopuis vsech jmen budoucich spoluzaku. Nahore stalo: kamerove zkousky, ke kazdymu jmenu byl pridelenej cas...supr jsem ve dve, aspon nemusim vstavat,ale co myslej tema zkouskama???Stacilo otocit stranku a hned jsem vedela vic...no zkratka scena z filmu jak harry potkal sally, jo ta s tim hranym orasmem..nastesi tam nebudem muset predstirat orgasmus na kameru, ta scena konci v pravou chvili:)
O par stranek dal sest shakespearovych sonetu, z nichz jeden si mame vybrat,naucit se a zarecitovat na prvni hodine shakespeara..
Dokazete si predstavit, jak jsem se asi citila:))
Kazdopadne jsem nejak do tech peti vydrzela pri smyslech a dojela jsem na orientacni. Stupidni predstavovani na zacatek (desna klasika) a speeches nasich budoucich lektoru, reditele, hlavniho rezisera atd...dojmy?uzasny
Kdyz hodina zkoncila, vysli jsme vsichni pred skolu, ja si dala svy prvni "americky"zvaro a konverzace prirozene vyplynula...s dvema holkama jsem sla na jidlo, se zbytkem jsme se pak sesli a sli k jednomu holandanovi do bytu.
Bylo to fajn privitani, je mi hned mnohem lip, kdyz vim, ze jsou na tom ostatni s nervozitou, co je ceka, stejne. Jsem rada, ze jsme vsichni na steny lodi..
tak a ted se jdu ucit tu scenu....prece jen first impression..nechci to cist z papiru:)
pusu do prahy....aaach matko mest chybis mi

No comments: