Friday, December 5, 2008

se asi zblaznila..

... protoze koukala pred spanim na youtube videa a pak se ji zdalo, ze je hrozna kamaradka s guns n'roses :D kristova noho...jdu nak nazpatek...vlasatejm rockerum uz vodzvonilo..
ale pripadam si proste jak debil...mixovat ganzaky s chromeo atd...boze...potrebuju se uz poradne vyradit a vytancovat...zborime tu chatu!!!

ale to..chtela jsem se sverit se svyma narustajicima vztahama s mistnima "prodavacema" :D
vsude kam chodim jak na jidlo,pro kafe, snidani...vsude uz mam svy oblibence, se kterejma vzdycky hodim kratkou rec :D
treba pred mesicem jsem zasla k jednomu stanku se snidanovejma vecma jako muffinama a croissantama a kafem..prodavala tam takova fakt sympaticka pani, cizinka (hispanka) a ta na me bez varovani zacla, jak se ji libim, ze jsem hezka a ze je videt ze nepouzivam mejkap..( je to videt?!je to kompliment vubec?!)... no to je jedno..pointa je, ze jsem tam dneska sla zas, pac setrim a jsem na levnym kafi (vyhla jsem se starbucksu) a pani si me pamatovala! a hned na me lamanou anglictinou vybalila: oh you here before..you have new hair...beautiful..you should be in movies...tak jsem se zasmala a pak mi najednou doslo, sakrys! dyt ja to studuju..tak jsem ji to rekla a ona byla stastna :D mam rada mily lidi:) budu si tam chodit pro komplimenty :D

pak mam u skoly jednu deli, kam si chodime pro kafe za dolar..naprosta superka! a tam je zas nejlepsi mexikanec :D fakt nejlepsi typek..takovej starsi, asi o dve hlavy mensi nez ja a furt se smeje...ten mi zas jednou, kdyz jsem si kupovala ciga, rekl, ze vypadam na sestnact, tze se to pekne vyvazilo :D..uz po me ale ID nechce:)

A nakonec fakt krutej japoncik v gourmetu, kam casto chodim pro vecu...ma tak dvacet kilo a nepretrzitej usmev na rtech..myslim, ze uz ma mimicky svaly v konstantni kreci:) nejlepsi ...tomu davam tuzeera ;)

Dnesni skola...peace..jen dve hodiny (tze od pul desaty do tri :D)
ted uz jsem doma, posloucham _______ (hadejte)

konecne jsem taky ulevila svy narvany penezence..maj tu super vec, jmenuje se to coinstar a tam nahazite mince a da vam to papirovky...dohromady to delalo osm dolaru!!!!superka

tak radsi cau..uz melu o nicem

papaaa

uz brzo...

Said sugar make it slow
And we'll come together fine
All we need is just a little patience
Patience...Ooh, oh, yeah

:D

No comments: