Thursday, November 6, 2008

volebni horecka a americkej gansta

Tak se ke me doneslo, ze jsem dlouho nic nenapsala a nekteri z vas by radi vedeli novinky...tak jsem tu a vrhnu se na to!
Kde sakra zacit, posledni dobou se toho delo dost, minimalne to bylo hekticky, co se voleb tyce. Clovek nemuze zit v new yorku a neprozivat to!

Taaak posledni prispevek koukam byl druhyho, tze co se delo pote:

tretiho bylo pondeli a ja mela volno...coz mluvi za vse :D Potrebovala jsem si konecne koupit ten debilni mobil, abych byla k zastizeni, coz se hodi!
No a jak uz to tak byva, zakon schvalnosti zasahnul! Kdyz hledam at&t nemuzu ho najit, a to jindy je dfoslova na kazdym druhym rohu. Takze jsem pendlovala po upper eastsidu, bez znamky uspechu. Kdyz jsem jeden nasla, zjistila jsem, ze jejich system je nasracku, tak jsem sedla na metro a jela smerem downtown. Kdyz jsem vylezla na slunce, zjistila jsem, ze nemam ani sajna, kde jsem a jakym smerem se dat, abych dosla aspon ke skole....hodinu jsem byla pomerne neuspesna. Nakonec jsem vlezla do nakyho shopu, koupila se dve trika a pak si koupila mobil i s kreditem ve vedlejsim virin mobile. Stalo me to 65babek, tak se obavam o uroven toho pristroje..no nic..vola to, pise to, takze zatim cajk.


Naprosto vyrizena z toho chozeni jsem jela dom, koupila si neco dobryho a pak uz nevim..asi jsem odpocivala s kompem, televizi nebo ipodem...tezko rict:)


No kazdopadne jsem se psychicky pripravovala na nasledujici volebni horecku. Den ve skole, docela to ubehlo a s par lidma ze tridy jsme se vydali na times square, podivat se na tu show a mit dobrej pocit, ze jsme to alespon videli:)


No jo...to je moc pekny,ale furt je to times square...proste des bes, sileny! Podivana, ale moc lidi..tak jsme se se sibylle a jocelyn trhly a sly na rockefeller center, kde to bylo naaadherny.. Mnohem vic "united", vsechno to svitilo, lidi jeceli naprosto identicky, dohromady. Deset minut stacilo-..i tak velkej zazitek ..par fotek pro predstavu..


Dneska ve skole jsem mimochodem mela vazne pocit, ze hraju na vostro. A to diky tomu, ze uz mame dialogy z filmu...muj byl american gangster..ano jsem zena denzela washingtona :D wau!
Bylo to husty a to i diky tomu, ze jsme se na to meli vazne pripravit... supeeeerka




No comments: